©2006 I.E. Service AB, All rights reserved
I.E. Service AB är ett servicebolag för IPL och FPL maskiner.

Grundaren av I.E. Service AB, Jan Ekberg, har arbetat aktivt med service, produktion samt systemutveckling av Plasmalite sedan 1999. Han besitter en gedigen kunskap samt lång erfarenhet av kundsupport som nu är en hörnsten i verksamheten. Jan Ekberg är utan tvekan den mest rutinerade Plasmalite-teknikern i världen!

I.E. Service AB har som grundid?och målsättning att hålla nere utgifterna för reservdelar, service och underhåll. Detta ska hjälpa Er, som innehavare av Plasmalite, att driva en ännu lönsammare verksamhet.
Tack vare ett nära samarbete med den nya tillverkaren av Plasmalite II och Plasmalite V, Luxsano SA, kan I.E.Service AB alltid erbjuda sina kunder de senaste nyheterna för Plasmalite.

För att snabbt kunna svara p?Era servicefrågor samt ta emot beställningar, använder sig I.E. Service AB av såväl telefon som internetsupport.

Hemsidan innehåller bilder och artikelnummer p?alla delar som Ni kan tänkas behöva. Detta underlättar för Er när Ni skall beställa. Leta enkelt upp den artikel Ni behöver, och beställ via e-post.

Välkommen till I.E.Service AB
Läs mer om I.E. Service Service & Support Beställ våra produkter! Kontakta oss!